Castiga bani online

YoGen si YoGen Max

Cu totii stim cat este de frustrant sa ni se descarce telefonul mobil exact cand avem mai mare nevoie de el, sa ramanem fara baterie la mp3 player, sau laptopul sa ne lase cu ochii in soare exact in momentul in care eram pe punctul de a ajunge la informatia dorita. Pentru toate astea se pare ca exista niste solutii de moment. Acestea poarta numele de YoGen si YoGen Max si nu, nu sunt produse japoneze ci chiar americane, mai exact inovatii ale companiei americane Easy Energy.

YoGen - incarcator pentru telefoane mobile
YoGen
Primul dintre ele - YoGen - este un dispozitiv, cu ajutorul caruia ne putem incarca telefonul mobil, PDA-ul, mp3 player-ul, etc. Deosebirea fata de un incarcator obisnuit consta in faptul ca nu se conecteaza la o sursa de curent. Se foloseste pur si simplu de forta umana. Mecanismul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa tragi de o sfoara in mod repetat (procedeu asemanator cu cel folosit la actionarea unui yo-yo), astfel un alternator intern se va roti in continuu, producand astfel energia electrica. In acest fel utilizatorul unui PDA sau telefon mobil il poate folosi fara intrerupere si fara teama ca ar putea ramane fara baterie. Trebuie mentionat, de asemenea, ca YoGen are dimensiuni destul de mici (51mm x 96mm si subtire de numai 18mm), astfel putand fi transportat cu usurinta. Puterea pe care o poate genera este de 5W - 6W.
YoGen Max - incarcator pentru laptop-uri
YoGen Max

Al doilea dispozitiv scos pe piata de cei de la Easy Energy este YoGen Max. Acesta are o functie asemanatoare lui YoGen, doar ca se refera la consumatoare mai mari de energie (50-60W), scopul sau principal fiind acela de a putea fi folosit la incarcarea laptop-urilor. Chiar si mecanismul este asemanator, doar ca a fost adaptat pentru a se putea produce mai multa energie. Astfel, YoGen Max se prezinta sub forma unei pedale, prin a carei actionare putem da viata din nou laptop-ului nostru. Dimensiunile sale sunt 170 x 170 x 45 mm (in forma compacta - pentru calatorie) sau 170 x170 x 93 mm (in forma sa normala de utilizare). Puterea pe care o poate genera este de 60W - 80W


Mai multe detalii in legatura cu aceste produse puteti gasi pe site-ul oficial al companiei Easy Energy

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc