Castiga bani online

Bluesmart - prima geanta inteligenta

Bluesmart - prima geanta inteligenta
Daca zilele trecute va vorbeam despre conceptul de Crowdfunding, in continuare voi incerca sa va prezint si cateva proiecte ce sunt aproape de a deveni realitate tocmai datorita acestor platforme, sau chiar dintre cele care au fost deja implementate. Bineinteles ma voi concentrate asupra celor din domeniul inovatiilor tehnologice, ceea ce face obiectul acestui blog.
Astazi voi vorbi despre Bluesmart - prima geanta inteligenta, proiect ce a fost prezentat pe platforma Indiegogo si care s-a bucurat de un real succes. 

Practic Bluesmart este o valiza de inalta calitate ce poate fi controlata prin intermediul unei aplicatii smartphone. Aceasta este valabila incepand de la 195$ - pret special pentru cei care au sprijinit proiectul si au facut o comanda, pretul final estimandu-se la 450$. Dimensiunile valizei de 54.6 x 35.6 x 22.9cm sunt aprobate de orice companie aeriana si cantareste 3,8Kg.

Bluesmart are inclusa o baterie ce poate incarca orice device in jur de 6 ori si un compartiment special cu acces rapid pentru laptopul dumneavoastra. In cadrul aplicatiei puteti introduce detaliile calatoriei, astfel avand acces la diverse informatii precum statusul zborului sau vremea la destinatie. 
Senzorii de proximitate inclusi vor putea detecta daca v-ati indepartat de geanta si se va bloca automat. Acest lucru se poate face si manual prin intermediul aplicatiei, iar ridicand manerul, veti putea vedea greutatea exacta a gentii. Tot prin intermediul smartphon-ului puteti accesa softul de localizare pentru a sti in orice moment unde se afla bagajul dumneavoastra. De asemenea, se poate monitoriza un scurt istoric al calatoriilor, oferind informatii precum distanta parcursa in timp, aeroporturile vizitate, sau timpul petrecut in fiecare locatie.

Tomi Pierucci, co-fondator al proiectul declara: "Am venit cu ideea de a crea Bluesmart dupa ce am avut cateva experiente neplacute cu bagajele noastre, companiile aeriene obligandu-ne sa verificam gentile pentru ca mai apoi sa fie pierdute".
In acest moment Bluesmart a strans mai mult de jumatate din cei 40.000€ necesari pentru a implementa proiectul, astfel ca sunt sanse foarte mari ca acesta sa devina accesibil publicului larg in urmatorii ani.


video prezentare Bluesmart - prima geanta inteligenta

Niciun comentariu: