Castiga bani online

Traducere in timp real a apelurilor de voce si video de la Skype si Microsoft

Skype Translator
Skype Translator
Comunicarea devine din ce in ce mai importanta in ziua de astazi. Unul dintre impedimentele comunicarii la nivel international este limba. Daca la nivel de text scris exista deja diferite solutii mai mult sau mai putin eficiente de traducere, la nivel de voce inca nu s-au produs modificari majore. Cei de la Skype si Microsoft si-au unit fortele pentru a incerca sa aduca un plus in acest domeniu si promit ca prin intermediul unei noi tehnologii sa putem vorbi fara probleme cu cineva din alt colt al lumii, fara a cunoaste limba respectiva. Si toate acestea pana la sfarsitul anului 2015.
Deep Neural Networks este denumirea noii tehnologii dezvoltata de cei de la Microsoft Research in ultimii 15 ani si care va fi implementata in binecunoscutul client Skype. Aceasta va traduce automat si aproape in timp real in cadrul unui apel video sau de voce si va fi inclus in windows 8 precum si in urmatoarele versiuni ale sistemului de operare.
Gurdeep Pall, vice presedinte al Skype declara: "Ideea ca oamenii nu se inteleg va fi un lucru de domeniul trecutului. In acelasi mod in care ne e greu sa ne imaginam lumea inainte de a putea calatori oriunde si rapid, fie ca folosim masina sau avionul, nu ne vom gandi niciodata 'Wow, au fost vremuri negre in care oamenii nu se puteau intelege intre ei.' Spre asta ne indreptam. "

Va invit sa urmariti mai jos 2 filmulete prin care se demonstreaza capabilitatile noii aplicatii Skype Translator. Ramane de vazut cat de eficienta va fi implementarea sa.



Skype Translator - demo in cadrul Microsoft's Worldwide Partner Conference 2014


Skype Translator

Niciun comentariu: