Castiga bani online

The Grid - construieste-ti propriul site cu ajutorul inteligentei artificiale

De-a lungul timpului au existat multe servicii ce promiteau ca te pot ajuta sa-ti construiesti propriul site fara sa trebuiasca sa folosesti nici macar o linie de cod, insa nici unul nu a dus aceasta ideea pana la capat. Zilele trecute a fost lansat o noua aplicatie - The Grid, care - dupa cum spun dezvoltatorii sai - nu este doar un nou concept "do-it-yourself website builder" (construieste-ti singur propriul site) ci, cu ajutorul inteligentei artificiale poate realiza un site in intregime, adaptandu-se nevoilor tale.
Printre dezvoltatorii acestui proiect se numara Brian Axe - fost director in cadrul Google AdSense si Leigh Taylor - primul designer Medium.
Dan Tocchini, co-fondator si CEO al noii infiintate companii a incercat sa explice conceptul The Grid: "Ne-am petrecut ultimii ani construind o forma de inteligența artificială care funcționeaza ca propriul Dvs. designer personal, capabil să se gândească la brand-ul Dvs. și să îl prezinte în cel mai bun mod posibil. Designul se adaptează conținutului si nu invers. Practic utilizatorii vor trebui doar sa uploadeze imagini si text, The Grid urmand sa analizeze continutul si sa creeze un site personalizat in doar cateva minute. Va detecta zonele in care poate fi atasat cel mai bine un text in cadrul imaginilor, va taia imaginile folosind algoritmi precum cel de recunoastere a fetei si va adapta schema de culori automat. Toate acestea suna minunat nu-i asa? :) Ramane de vazut cum se vor putea pune in practica aceste idei.
Fiind o companie nou infiintata, cei de la The Grid spera sa stranga in jur de 70.000$ pana la finele primaverii 2015 chiar de la utilizatori, urmand a incepe productia si lansarea conturilor. Dupa cum putem vedea pe site-ul oficial - thegrid.io - pana in acest moment sunt deja 665 de "membri fondatori". Planurile sunt ca, odata lansat oficial, serviciul sa coste 25$/luna, insa cei care au contribuit pana atunci sa beneficieze de un discount, platind doar 8$/luna.
Cu siguranta cei care sunt in spatele acestui proiect au un "background" destul de solid pentru a ne da sperante ca proiectul poate fi unul reusit, insa ramane de vazut ce succes vor avea si mai ales cat de mult poate aceasta noua forma de inteligenta artificiala sa ajute utilizatorii.


Niciun comentariu: