Castiga bani online

PhotoMath - aplicatia ce poate rezolva exercitii de matematica

PhotoMath
PhotoMath - aplicatia pentru  smartphone ce poate rezolva
exercitii de matematica 

MicroBlink este o companie care de-a lungul timpului au reusit sa dezvolte un algoritm OCR - Optical Character Recognition (Recunoasterea Optica a Caracterelor) foarte eficient, ce le-a permis in continuare sa-l implementeze intr-o serie de aplicatii foarte utile in viata de zi cu zi. Asa s-a nascut in urma cu ceva timp PhotoPay - o tehnologie deja implementata in 14 banci din Europa, ce permite fotografierea unei facturi cu ajutorul camerei unui smartphone si transferarea automata a banilor din contul bancar al utilizatorului pentru achitarea acesteia.
Ultima aplicatie a celor de la MicroBlink vine in ajutorul elevilor de pana la 14 ani, dar si a parintilor sau a tuturor celor ce intalnesc o problema simpla de matematica si vor sa o rezolve rapid, sau sa verifice raspunsul acesteia. Aplicatia poarta numele de PhotoMath si este capabila sa rezolve instant de la cele mai simple calcule matematice pana la formulele de calcul prescurtat, fractii, ecuatii sau radicali. Pentru asta este de ajuns sa pornesti camera, sa scanezi exercitiul si aplicatia iti va arata rezultatul instant. Pe langa rezultat, utilizatorul poate vedea pas cu pas rezolvarea acestuia.
PhotoMath este disponibila GRATUIT pe smartphon-urile cu sistem de operare iOS si Windows, urmand sa fie lansata si pe Android la inceputul anului 2015.

Va invit in continuare sa urmariti filmul de prezentare a aplicatiei si algoritmului ce sta la baza acesteia, explicat chiar de catre creatorii sai



prezentare "PhotoMath" in cadrul TechCruch Disrupt Europe, Londra

Niciun comentariu: